MHP GLUTAMINE SR 300G

6490 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Az MHP Glutamine-SR Micro-Feed technológiája a korábban elképzelhetetlen 100%-os L-Glutamine hasznosulást teszi lehetővé, maximalizálva az anabolikus hatásokat és optimalizálva az izomnövekedést, regenerálódást.

Az MHP Glutamine-SR-ben alkalmazott szabadalmaztatott és egyedülálló Micro-Feed technológia megvédi az L-glutamint, lehetővé téve, hogy 100%-ban eljusson az izomszövetekhez.

A Micro-Feed technológia emellett a biológiai rendelkezésre állást és az L-Glutamin hasznosulását is fokozza, azáltal, hogy <>12 órán keresztül folyamatosan, kontrollált utánpótlást biztosít.

– Exkluzív, tartós adagolású Micro-Feed technológia
– Többszörösével nagyobb felszívódás
– 12 órán keresztül táplálja az izomszöveteket

A Glutamine-el kapcsolatos kérdések:

– Az izomszövetek 60%-a glutaminból épül fel. A gyakorlatok okozta megterhelés nagyobb ütemben fogyasztja a szervezet glutamin tartalékait, mint ahogy azok újratermelődnének.
– A hagyományos glutamin por 70%-a a gyomorban és a belekben szívódik fel, így mindössze 30%-a áll az izomszövetek rendelkezésére.
– A szervezetbe bevitt glutamin 90%-a egy órán belül felszívódik, ezért ezután katabolikus (izomszövet leépülést okozó) állapotban maradsz

A glutamin 70%-a soha nem jut el az izomszöveteidhez, és 90%-a egy órán belül felszívódik, így a glutamin utánpótlás alacsony dózisú és rendkívül rövid ideig tart. A végeredmény egy rendkívül alacsony szintű anabolikus állapot, ami katabolikus (izomvesztő) állapothoz vezethet, hiszen az izmok regenerálódásához szükséges utánpótlás mennyisége nagyobb, mint amit a szervezet pótolni tud.

-
+
Megosztás:

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “MHP GLUTAMINE SR 300G”