MHP UP YOUR MASS 2154G

12100 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Az Up Your Mass® termék fejlett makrobolikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan 45/35/20-as arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret és erőnövelés eléréséhez.

– elágazó láncú aminosavakat és glutamint tartalmaz
– kiváló minőségű folyamatos felszívódású Probolic® protein
– alacsony glikémikus szénhidrát tartalom,
– kíváló ízek

Glycemix LGI™ szénhidrátok az energia elsődleges forrásai és a megfelelő edzésteljesítmény eléréséhez is létfontosságúak. A glikémikus szénhidrátok, (dextróz, szukróz) azonban kedvezőtlen hatással lehetnek mind a teljesítményre, mind a testfelépítésre. A Glycemix LGI egy egyedülálló agglomerátuma az alacsony glikémikus szénhidrátoknak, az árpának, a zabnak és a zabrostnak, ennek köszönhetően pedig stabilizálja a vércukorszintet, miközben folyamatos energiát és fejlett glikogén utánpótlást biztosít.

Probolic® a dinamikus, folyamatos adagolású protein mátrix, (szójaprotein izolátum, savókoncentrátum és kazein) gyors, közepes és lassú ütemű aminosav-adagolást egyaránt biztosít a gyors és a hosszútávú nitrogén visszatartás érdekében. A Probolic® protein mátrix nagymennyiségű arginint, valamint elágazó láncú aminosavakat és több, mint 5g glutamint juttat a szervezetbe minden adagban, melyek nélkülözhetetlenek az izomépítéshez.

-
+
Kategória:
Megosztás:

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “MHP UP YOUR MASS 2154G”