Óráink

Spartan training

Óráimon funkcionális edzéseken vehetsz részt. Mit is jelent ez? Ez a funkcionális edzés összhangban van a mindennapi mozgásainkkal.

Edzés közben nem csak egy adott izomcsoportra koncentrálunk. A feladatok minden esetben összetettek, és éppen ezért életszerűek. Ugyanis a mindennapokban is használt, alkalmazott mozdulatokat, mozgásmintákat veszi alapul. Testünket komplex egészként használjuk, ami helyes kivitelezés esetén megköveteli az izmok és az idegrendszer összehangolt munkáját.

A Spartan órák szépsége többek között a sokszínűségben rejlik. A gyakorlatok sokféleségének csak a fantázia szab határt. Számtalan eszköz és mozgásforma segít, hogy ne legyen unalmas az edzés. Ilyenek pl. kettlebell, medicin labda, Gflex és egyéb felfüggesztéses eszközök, power band, tube, homokkal töltött zsák stb.

Hatalmas előnye, hogy teljes körű edzettséget biztosít. Nem csak egy-egy izom erejét növeli, hanem fejleszti pl. a robbanékonyságot, állóképességet, mozgáskoordinációt, gyorsaságot és még számos képességet. Mindezek mellett nem elhanyagolható a funkcionális edzés zsírégető és alakformáló hatása sem. Végül, de nem utolsó sorban, javítja a testtartást.

Gyere és próbáld ki Te is!