Szűcs Mária

Szűcs Mária

Szűcs Mária vagyok, személyi edző

Rólam:Gyermekkorom óta rendszeresen úszom, emellett számos más mozgásformát is kipróbáltam. Egész életemet végigkísérte a sport, melynek fő oka a kiskorban diagnosztizált gerincferdülésemés a hízásra való hajlamom. Ez a korai tapasztalás ösztönzött arra, hogy a védőnői hivatást válasszam. Így lehetőségem nyílt a várandós édesanyáknak az egészséges táplálkozással és állapotuknak megfelelő mozgásformákkal kapcsolatban megfelelő információkat adni. Alkalmam volt nyomon követni a csecsemők, kisgyermekek fejlődését és az esetleges rendellenességeket a lehető legkorábban kiszűrni. Az iskoláskorúaknak a szűrővizsgálatok során -az egészségügyi állapotuknak megfelelően-segítséget nyújthattam a számukra legoptimálisabb mozgásformák kiválasztásában. Felhívhattam figyelmüket a rosszul végrehajtott, erőnlétüknek nem megfelelő gyakorlatok veszélyeire (gondolok itt elsősorban az edzőtermi nem megfelelő súlyokkal, szabálytalanul végrehajtott gyakorlatok súlyos ízület-és gerinckárosító következményeire).

Személyi edzői végzettségem lehetővé teszi, hogy az edzőtermi vendégek számára az igényeiket teljes mértékben figyelembe véve, olyan személyre szabott edzésterveket tudjak összeállítani, melyek sokkal hatékonyabbak, mint az általános mozgásformák.

Amit nyújtani tudok számodra:

-alakformálás, testsúlycsökkentés

-állóképesség, erőnlét fejlesztése

-mozgáskoordináció, testtudat, testtartás javítása

-kismamaként is szeretnéd fittségi szintedet megtartani, mérsékelni a terhességi diabetes és magas vérnyomás kialakulásának kockázatát, csökkenteni a vajúdás idejét és a szülést követő lábadozási időt

-ha szülés után vagy, fontos a hasizmok funkciójának helyreállítása, a helyes testtartás begyakorlása

-egyensúlyérzék fejlesztése

-testtartás javítása

-core izmok erősítése, melyek stabilizálják az ágyéki gerincszakaszt, így az ízületeket helyes anatómiai pozícióban tartják.

Bízom abban, hogy a realitás talaján maradva dolgozhatunk együtt célod elérése érdekében.
Elérhetőségem: +36 20 330 3955 e-mail: adesso62@gmail.com

TRAINERS' CLASSES